'

Új lehetőség a nyugdíjas foglalkoztatásban Magyarország vezető HR szolgáltatójától

Prohuman admin

Prohuman admin

2018. március 22., 14:09

Ismerje meg Ön is a ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetet!

A ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet előnyeit nemcsak a dolgozni vágyó, járandóságait kiegészíteni szándékozó nyugdíjasok, hanem a munkáltatók is élvezhetik. Tudjon meg többet a Prohuman, Magyarország piacvezető HR szolgáltatójának legújabb, költséghatékony szolgáltatásáról, és éljen az adó- és járulékkedvezményekkel már ma!

 

A ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetnek köszönhetően nemcsak a dolgozni vágyó, tapasztalt nyugdíjasok, hanem a munkáltatók is jól járnak! Az idősebb, de aktív korosztály így lehetőséget kap arra, hogy kiegészítsék járandóságukat, és átadhassák felhalmozott tudásukat a következő generációknak.  A munkáltató pedig nemcsak tapasztalt munkaerővel gazdagodhat, hanem foglalkoztatásuk esetén adókedvezményben is részesül. A nyugdíjasok bruttó bérét pedig csupán 15% SZJA levonás terheli.

Partnereink Részére az öregségi nyugdíjban részesülő tagokat a nyugdíjas szövetkezeten keresztül való alkalmazásában teljes mértékben támogatjuk.
Az alkalmazásban álló nyugdíjas munkavállalókat felvesszük szövetkezeti tagnak; az egykori dolgozókkal biztosítjuk a nyugdíjazás utáni munkakapcsolatot, illetve az újonnan fellépő munkaerőhiány megoldásában is segítő kezet nyújtunk.

A ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül országszerte segítünk megtalálni az alkalmas, nyugdíjas munkaerőt, elvégezzük a szükséges munkaügyi adminisztráció, valamint az adatszolgáltatást is.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben (proaktív@prohuman.hu) vagy telefonon (+36 1 432 1280)!

Üdvözlettel, ProAktív Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet