'

Útmutató pályakezdőknek: fontos tudnivalók a fizetésen túl

Prohuman admin

Prohuman admin

2019. február 13., 10:41

Milyen béren kívüli juttatásokra számíthatnak a pályakezdők? Hogyan változnak a cafeteria szabályai a következő évtől? Az Eduline.hu-n megjelent cikkünkből kiderül!

Horváth Tamással, a Prohuman cafeteria szolgáltatásainak üzletágvezetőjével beszélgettünk a legfontosabb tudnivalókról és a pályakezdőket is érintő változásokról.

A cafeteria, vagyis a béren kívüli juttatás cégenként, munkahelyenként változó támogatásokat, kedvezményeket jelent. Horváth Tamás szerint éppen ezért is könnyen előfordul az, hogy egy munkavállaló akár több évig „nem találkozik" egy számára amúgy hasznos juttatással. „Ilyen hasznos és nagyon is népszerű jutattás például - a "klasszikus" és anyagiakban mérhető cafeteria elemeken kívül - a rugalmas/otthoni munkavégzés, a vállalati pihenőszoba vagy egyéb közösségi tér használata (például csocsóasztal, konzolos játékok, masszázsfotel). Szerencsére e téren a munkáltatók is egyre kreatívabbak már, és igyekeznek megtalálni azokat a juttatásokat, melyekkel magukhoz csábíthatják, vagy akár hosszabb időre is megtarthatják munkavállalóikat” – tette hozzá.

A cikk folytatását a linkre kattintva érheti el:

http://eduline.hu/palyakezdes/20181214_prohuman_cafeteria